Asesoría Cartellà, assessorament fiscal, laboral, jurídic, gestió comptable a Barcelona
Asesoría Cartellà, assessorament fiscal, laboral, jurídic, gestió comptable a Barcelona

Qui som?

ASESORÍA CARTELLÀ S.L. Disposem de personal altament qualificat en tots els àmbits de la gestió administrativa.

Qui som?

Fundada el 1993 com a gestoria de vehicles industrials i de turisme, va anar ampliant els seus serveis afegint les seccions d'assessorament jurídic. En l'actualitat s'ofereix un servei integral per a tot tipus d'empreses, sent la nostra especialitat les empreses de transport.

Ens dirigim en l'àmbit del vehicle industrial i automòbils a concessionaris i transportistes siguin persones físiques o grans agències de transport, a empreses amb necessitat de legalitzar maquinària industrial o agrícola, mentre que en l'assessoria fiscal, laboral i jurídica ens dirigim a autònoms, pimes i microempreses que busquin una mica més que un assessor amb l'única finalitat de complir amb les obligacions legals i que vulguin un servei integral, a un preu accessible i proporcional al seu volum i tipologia de negoci.

Els nostres valors com a empresa són:

Qualitat: en tots els nostres serveis, atenent cada problema o servei per professionals especialitzats a cada àrea i coordinant a tots ells per obtenir la millor solució integrada en la resposta a les necessitats del client.

Professionalitat: Donant als nostres clients la millor resposta tècnica a cada moment.

Honestedat: La millor solució per sobre dels interessos propis.

Formació: és una necessitat en el nostre sector, però a més ens comprometem al fet que sigui un dels eixos centrals en la gestió del personal de la nostra organització, especialment l'específica de la seva àrea, però sense perdre la visió global tant de la resta d'àrees específiques com del de la gestió d'empresa.

Confidencialitat i exclusivitat per a cada client.

Exemplaritat: La nostra empresa ha de ser un exemple per als nostres clients. Hem de ser un referent en l'atenció al client, procediments i compliment de les nostres obligacions fiscals, laborals, mercantils, així com en el nostre codi ètic intern i extern en relació amb els nostres clients i la societat.

Asesoría Cartellà, assessorament fiscal, laboral, jurídic, gestió comptable a Barcelona

Com podem ajudar-lo?

Per a qualsevol consulta que ens vulgui fer contacti'ns sense compromís:Contactar